zaterdag 10 februari 2024

't Hoeveke (Natuur Puur) naturisme camping

 

Natuur Puur v.z.w., een Belgische naturistenvereniging.

Het verenigingsterrein ’t Hoeveke in Herselt (België) is een oase van rust.

Het terrein is echt voor de rustzoeker die met tent of caravan er even op uit wil trekken.

De percelen van ieder 100m² zijn allen voorzien van elektriciteit.

We bezitten een volledig vernieuwde sanitair en nieuwe wc's

Het terrein heeft een (sta) caravan en een grote tent van 70 m² die dienst doen als clubhuis, waar het gezellig vertoeven is

Tijdens de zomermaanden kan je gebruik maken van ons zwembadje ( 4 x 3 m) of van de tuindouches.

Ons rust plekje in de Kempen

Ons recreatie en kampeerterrein ’t Hoeveke ( Rijselberg 50a 2230 te Herselt ) kan je vinden in de Driehoek Westerlo - Diest –Aarschot , hartje Kempen.   

GPS: N51.06419 ; E4.9030000000000005.

Te midden van de bossen en het groen, in een toeristisch aangenaam kader ( restaurantjes,  markten, culturele evenementen, historische plekken , zijn we er in geslaagd een recreatieterrein uit de grond te stampen. Er wordt nog steeds met man en macht gewerkt om het terrein nog te  verfraaien en verder uit te bouwen.  Het terrein is , zo als de meeste naturistenterreinen, onttrokken aan de blikken van toevallige voorbijgangers. Belangrijk detail : Op ons terrein zijn honden en katten  toegelaten, zo lang als je ze maar aan de leiband houdt. ’t Hoeveke is één van de weinige terreinen in België waar je viervoeter welkom is.

’t Hoeveke is een clubterrein zonder commerciële uitbating. De deelname in de kosten worden zo  democratisch mogelijk gehouden. Meer info vindt u op de website van 't Hoeveke.