dinsdag 25 april 2023

Naturistencamping de vrije vogels

Welkom bij naturistenvereniging "De Vrije Vogels”, leuk dat je interesse toont in onze camping.


Op een ideale ligging, aan de rand van het buitengebied van Midwoud, 7 km boven Hoorn (Noord-Holland), ligt aan een doodlopende weg, in een voormalige boomgaard onze mooie afgelegen camping. Omringd door een volwassen singel van fruitbomen beleef je de intieme no-nonsense sfeer, die wij hier samen met de gasten creëren. Veel van de oude appel- en perenbomen zijn gerooid, andere bomen en struiken zijn aangeplant. Het karakter van de boomgaard is zoveel mogelijk behouden. Op ons terrein kunnen leden van de vereniging en niet-leden die zijn aangesloten bij NFN-Open & Bloot of een zusterorganisatie het naturisme beleven. Hierbij respecteren wij elkaars leefwijze en opvattingen.


Naast de 168 jaarplaatsen voor leden zijn de velden Het Kaveltje en Klaverweide (totaal 21 plaatsen) voor gasten. Verder zijn er 17 plaatsen voor leden en gasten met een tent, caravan, camper of vouwwagen die juist graag tussen de vaste plaatsen voor leden willen staan. Vakantie vieren met een gevoel van vrijheid; het ont-moeten, zoals wij het noemen. Met respect voor elkaar, lekker jezelf zijn en je vrije dagen spenderen op onze camping zoals je dat zelf het fijnste vindt.


Als lid van "De Vrije Vogels" kun je gratis gebruik maken van ons mooie zwembad en de zonneweide. Genieten van de gemoedelijke sfeer, het vermaak voor jong en oud, de leukste bloot evenementen en tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze sauna.


Wil je kennis maken met het naturisme op ons terrein of met onze vereniging ? Je bent van 1 april tot 1 oktober van harte welkom. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze beheerders Diana en Edwin.

Meer info, foto's, contactmogelijkheid en prijzen vindt u op de website van de vrije vogels.