zaterdag 10 juni 2023

B & B 't Achterhoes Bellingwolde

B & B 't Achterhoes Bellingwolde Adults Only: de accommodatie is gelegen in het dorp Bellingwolde met vele oude voormalige boerderijen, een parel van Oost Groningen in een natuurgebied en in de gemeente Westerwolde met als dorpen o.a. Wedde (burcht), Ter Apel (klooster), Bourtange (vesting), Sellingen (bos). 

In alle jaargetijden nodigt de omgeving uit voor lange wandelingen, prachtige fietstochten en kun je met de auto in slechts 35 minuten in het centrum van Groningen zijn. 

De accommodatie biedt volledige privacy met een eigen privé ingang en terras. Tijdens het verblijf mag je gratis gebruikmaken van de relaxruimte welke naast het gastenverblijf te vinden is en voorzien is van luxe massagetafel en zitje. In deze relaxruimte is tevens een infra-rood sauna welke gratis is voor onze gasten. De relaxruimte word heerlijk verwarmd door een open haard. De accommodatie is rookvrij, niet geschikt voor kinderen en zijn huisdieren niet toegestaan. B & B 't Achterhoes Bellingwolde, is ook beschikbaar als naturistisch verblijf.

Papenburg (Duitsland) heerlijk winkelcentrum en Meyerwerft (bouw cruiseschepen) ligt op 20 km van B & B 't Achterhoes en Leer winkelen, de Eems en rondvaarten (Duitsland) ligt op 35 km van de accommodatie. De dichtstbijzijnde luchthaven is Groningen Eelde, op 62 km van de bed & breakfast.