donderdag 7 juli 2022

Camping Nieuw Moscou

Camping Nieuw Moscou in Drenthe: naturisten- en textielcamping in één

Camping Nieuw Moscou is een gemoedelijke minicamping waarvan een deel is ingericht voor naturisten. De camping in Drenthe ligt in een natuurlijke omgeving bij een grote boerderij. Er zijn op het terrein allerlei prettige voorzieningen aanwezig, zoals een sauna en jacuzzi, zodat je tijdens je vakantie totaal tot rust komt.

Naturisten- en textielcamping

De minicamping bestaat uit een naturistencamping, een kleine textielcamping en een manege waarin je een appartement kunt huren. Voor ieder type vakantieganger is hier dus een geschikt plekje te vinden. De kampeerplekken zijn eenvoudig en goed verzorgd. Je zet je tentje neer op een ondergrond van gras en de staanplaatsen liggen verspreid over verschillende velden. Ook voor gezinnen met jonge kinderen is dit een prettige bestemming. Er zijn op het terrein verschillende voorzieningen voor de kinderen aanwezig.

Zwemmen en vissen

Op het naturistengedeelte van de camping vind je een zwembad, sauna en jacuzzi om een momentje van totale ontspanning te pakken. In de grote visvijver gooi je je hengel uit voor een ochtendje vissen. De kinderen kunnen lekker spelen in de gemeentelijke speeltuin die schuin tegenover het terrein ligt en ook kun je op de camping skelters huren.

Restaurants en supermarkten dichtbij

Camping Nieuw Moscou zelf is eenvoudig uitgerust, het is echt een boerencamping. Op nog geen kwartier rijden van de camping ligt Hoogeveen. Hier heb je de keuze uit veel restaurants en vind je verschillende supermarkten. Voor een avondje gezellig barbecueën of wanneer je zelf voor je reisgezelschap wilt koken, doe je je inkopen in de stad. In de manege op de camping bevindt zich een gezellige kantine waar je wat kunt drinken of eten.