vrijdag 8 juli 2022

Camping La Tuquette Naturiste

La Tuquette laat zijn beste kanten zien in een gezellige familiesfeer.

Welkom op Camping La Tuquette.

Als haven van vrijheid in het hart van de streek Fayence, heet Camping La Tuquette u welkom van het voorjaar tot de herfst op een bebost terrein van 3 hectare met 46 kampeerplaatsen en 8 huuraccommodaties. Deze gezellige camping is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een aangename vakantie in de natuur. Als u eenmaal op La Tuquette bent geweest, wilt u maar één ding: snel weer terugkomen!

La Tuquette: zon en natuur tussen de Provence en de Côte d'Azur

In de schaduw van mediterrane vegetatie en tussen het gezang van de krekels biedt deze comfortabele camping twee verwarmde zwembaden, een Restaurant met specialiteiten uit de streek en een gratis Wi-Fi verbinding

Vakantie op een naturistencamping in een bosrijke omgeving van de Var, in het hart van de streek Fayence

De kampeerplaatsen van Camping la Tuquette liggen in een natuurlijke omgeving. De ruime plaatsen (80-100 m²) zijn afgebakend met Provençaalse vegetatie voor meer privacy. De plaatsen zijn voorzien van elektriciteitsaansluiting ( 6 ampères ), voor een verblijf met de caravan, tent of camper. In de schaduw van eiken en pijnbomen, midden in een vrijgevige natuur, kunt u rustig genieten van een middagdutje omringd door het zachte gezang van krekels.

Een kampeervakantie op een naturistencamping met zwembad in de Var, tussen de Provence en de Côte d'Azur.

Wat is er nu fijner dan genieten van het zachte klimaat van de Var tijdens een middagje zwemmen ? Het waterpark van de camping telt twee verwarmde baden. Hier kunnen jong en oud genieten van urenlang spelen in het water of luieren in de zon van de Provence. De baden met een diepte van 1,10 m en 1,35m zijn geschikt voor zowel ontspanning als zwemmen.

Een veilige waterspeeltuin voor kinderen

Camping La Tuquette een waterspeeltuin voor kinderen waar ze de hele dag kunnen spelen met speciaal voor hen ontwikkelde waterspeeltoestellen.

Op Camping, la Tuquette staat gezelligheid voorop en daarom is er een activiteitenprogramma voor het hele gezin. In juli en augustus kunt u dagelijks meedoen met activiteiten op de camping, maar ook in de omgeving. Zo kunt u zich inschrijven voor sporttoernooien (pétanque, voetbal, tafeltennis, volleybal, basketbal, etc.), aquagymmen of meelopen met de wandelingen met gids door de omgeving van Fayence. En als u de omgeving wilt ontdekken bieden wij toeristische uitstapjes door de hooggelegen dorpjes van de omgeving van Fayence. Verder biedt de camping gemakkelijk toegang tot bospaden om te mountainbiken.

Veel meer info, foto's, beschikbaarheid en prijzen vindt u op de website van camping La Tuquette Naturiste, via deze link.