zaterdag 9 september 2023

Casa Los Olivos Vista naturisten B & B


Casa Los Olivos Vista
is gelegen op een prachtige locatie nabij de Costa Cálida. Een droomplek voor een heerlijke vakantie of voor zomaar een paar dagen er tussen uit in het zuidoosten van Spanje. Rustgevend, midden in de natuur en met een heerlijk klimaat. Ook om te overwinteren de ideale plek.

Kleinschalige bed & Breakfast in het zuidoosten van Spanje

Neem een duik in het zwembad, drink een drankje aan de bar en geniet van de zon. Casa Los Olivos Vista is een moderne Bed & Breakfast met alle ingrediënten om onbezorgd te genieten. Adults only, dus ideaal voor de rustzoekers.

Start je dag met een heerlijk ontbijt en uitkijkend over de stad Lorca. Dit alles op een geheel afgesloten terrein tussen de olijf-, amandel- en fruitbomen.

Onze B&B is gelegen op een berg vlakbij de grens tussen Murcia en Andalusië.

Elke ochtend start je met een heerlijk ontbijt. Geserveerd bij je kamer. Daarna staan de luxe ligbedden bij het zwembad voor je klaar om van de zon te genieten. Voor de strandliefhebbers zijn er genoeg (naturistische) stranden in de buurt waar je ook heel mooi in de baaien kunt snorkelen. In de nabije omgeving zijn er leuke steden om wat cultuur op te snuiven, mooie natuurgebieden om te wandelen en meerdere golfbanen.

Wil je even helemaal niets doen dan kun je heerlijk uitrusten op onze luxe ligbedden bij het zwembad, met de bar binnen handbereik. In onze bar is altijd tijd voor een gezellige “borrel” en kan je in de namiddag een heerlijk tapasplankje bestellen. Voor de lunch hebben we een kleine kaart samengesteld. Neem plaats op de loungebank om lekker te relaxen.

Heb je even genoeg van de zon dan kun je plaatsnemen op een van de schaduwrijke terrassen.

Casa Los Olivos Vista beschikt over moderne, nieuwe kamers met eigen sanitair en privéterras. Onze Bed & Breakfast biedt ruimte voor maximaal 6 gasten. Je kunt kiezen tussen twee kamers of een appartement.

Wie zijn wij?

Wij zijn Wilfred en Miranda en genieten van ons nieuwe leven onder de Spaanse zon.

Wat ooit begon als een droom, hebben wij uit laten komen. Hier hebben wij onze droomplek gevonden! Een heerlijke stek, tussen de plaatsen Lorca en Aguilas en aan de Costa Cálida.

Nog steeds is het ongelooflijk dat dit ons nieuwe thuis is en dat dit is uitgegroeid tot Casa Los Olivos Vista.

Na jaren van fantaseren hebben wij actie ondernomen. De “Spaanse Funda” afspeuren en toen kwam dit huis voorbij. We zagen meteen de mogelijkheden en hebben een tripje naar Spanje geboekt. Na de bezichtiging waren wij meteen verkocht!

Wij verloren ons hart aan deze streek. De Costa Cálida, met 320 dagen zon per jaar. De bergen, de mooie natuur en het onder de Spanjaarden zijn. Dat was voor ons de reden om deze plek te kiezen.

Hier willen we onze gasten laten genieten van de rust, de ruimte, de omgeving en ons schitterende uitzicht.

Zelf vinden wij het heerlijk om naturistisch te recreëren. Daarom is onze Bed & Breakfast er speciaal voor jullie, die ook “streeploos” bruin willen worden.

Mogen we jou ook verwelkomen?

Meer info over de accommodatie en de omgeving, foto's, prijzen en reserveringsmogelijkheden vindt u op de website van Casa Los Olivos Vista.