woensdag 6 september 2023

Finca Johanna naturisme pension in Andalusië

Heeft u behoefte aan afwisseling, heeft u zon nodig, een rustige en vriendelijke omgeving weg van de stad, waar u zich kunt laten verwennen, nippend aan een fris drankje, op het platteland, onder de palmbomen? Kies dan voor een verblijf in Finca Johanna.

Beleef uw naturistenvakantie in het hart van de bergen met uitzicht op zee! Op 15 minuten van de zee en 20 minuten van de naaktstranden, met uitzicht op het witte dorpje Iznate, komt u tot rust en leeft u op het Andalusische ritme.

Zon, wandelingen, architectonische en culturele ontdekkingen, maar ook tapas, lokale lekkernijen, goede wijnen en festivals of gewoon lekker luieren onder de bomen op een ligstoel of in een hangmat, op een schaduwrijk terras of in de whirlpool ...

Vijf mooie themakamers en twee onafhankelijke gîtes wachten op je. Comfortabel beddengoed en zorgvuldige decoratie voor een gezellig verblijf ...

Kies de naturistenaccommodatie van uw voorkeur: vijf prachtige themakamers en twee zelfstandige vakantiehuizen! Wat maakt uw naturistenvakantie tot een echte belevenis!

Finca Johanna ligt 25 minuten ten oosten van Málaga en kijkt uit over Iznate, een mooi klein wit dorpje. De rit vanaf de luchthaven duurt ongeveer 35 minuten.

Vliegtuigen uit 121 grote steden (inclusief directe vluchten naar Frankfurt, München, Lille, Mulhouse-Basel, Parijs, Genève, Zürich, Stuttgart, Düsseldorf, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Luik, Oostende-Brugge) landen in Malaga International Luchthaven Torremolinos. Naast die van de nationale luchtvaartmaatschappijen, worden deze routes vaak uitgevoerd door goedkope maatschappijen.

Op de luchthaven is het heel gemakkelijk om een ​​auto te huren, essentieel voor uw sightseeingtours, tegen zeer betaalbare prijzen.

Eigen parkeerplaats aanwezig.