zondag 19 november 2023

Naturistencamping De kikker

Kom naturistisch kamperen op camping de Kikker en ervaar onze gastvrijheid. De kampeerplaatsen zijn ruim en het sanitair is comfortabel en schoon. De prachtige natuur van de Veluwezoom en IJsselvallei biedt vele mogelijkheden voor wandelen en fietsen. De historische plaatsen als Zutphen, Deventer en Bronckhorst in de omgeving zijn een bezoek meer dan waard. En er zijn vele musea, pretparken en jaarlijks terugkerende evenementen. Op Camping de Kikker geniet je bloot gewoon van iedere vakantie. 


De ruime kampeerplaatsen zijn verdeeld over drie velden met elk een eigen karakter. Het midden is het oorspronkelijke veld en bestaat al vanaf 1992. In 2009 zijn het linker veld en nieuw sanitairgebouw gerealiseerd. In 2013 is de laatste uitbreiding gedaan met rechts het Bloemenveld. Op alle 70 plaatsen is WIFI gratis beschikbaar.  


Naturistencamping De kikker ligt midden tussen de Veluwe en de uiterwaarden van de IJssel ligt. De Loenermark met zijn prachtige natuur en even wat verderop het Nationale Park de Hoge Veluwe en Posbank zijn op fietsafstand bereikbaar. In de directe omgeving beginnen vele wandel- en fietsroutes. Alle mogelijkheden voor een heerlijk weekendje weg of langer verblijf.