dinsdag 23 mei 2023

Camping Le Couderc naturistencamping

Camping Le Couderc is een camping in Naussannes, Dordogne, gelegen aan een rivier/beek. De camping heeft plaatsen met afbakening, met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van bungalows. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein.

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes. Er is een animatieprogramma. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er een sauna, whirlpool en stoombad aanwezig. De camping beschikt over een buitenzwembad en peuterbad.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar, pizzeria en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

"Kindvriendelijk naturistencamping, gelegen in de Dordogne. Zonnepanelen verwarmen zwembad. Jacuzzi gratis, evenals hamman en sauna. Je vindt er een bron, een kabbelend beekje en 2 zwemvijvers in een natuurlijk speelparadijs. Deze camping heeft verschillende kampeerweides, chalets en safaritenten en is bekend om zijn typische "Couderc" sfeer: pure gezelligheid, creativiteit en muziek. In het hoogseizoen is er veel kinderanimatie."