donderdag 14 december 2017

Sea Nat luxe kleinschalige naturisten vakantieverblijf Oostduinkerke

Sea Nat is het enige vakantieverblijf voor naturisten in België. In Sea Nat voelt u zich thuis. De luxe vakantieverblijven en uitgebreide wellness stralen rust uit. Het besloten resort is bewust klein, knus en met veel privacy.

De verblijven (2-persoons en 4-persoons) hebben ieder een eigen keuken met luxe apparatuur. De woonkamers bieden volledige rust met sfeerverlichting, digitale tv, radio en een gepersonaliseerde geur. In de badkamers kunt u genieten van een inloopdouche, kleurentherapie, haardroger en muziek via radio of bluetooth. Alle verblijven zijn voorzien van bedlinnen, badjassen, handdoeken en strandlakens.

Sea Nat betekent optimale ontspanning en beleving, waarbij u als gast gebruik kunt maken van een jacuzzi, sauna, tuindouche (36°C) en verwarmd zwembad (28°C).

De vakantieverblijven zijn enkel toegankelijk voor houders van een INF-lidkaart en starters (na een kennismakingsgesprek). De verblijven bevinden zich op de eerste verdieping en zijn toegankelijk via een trappenhuis (dit is voorzien van een traplift). Sea Nat is uitsluitend bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in naturisme. 

Sea Nat wordt met veel liefde gerund door Kris, Ann, Hedwig en hun speelse golden retriever Mika. Zij delen hier de filosofie van het naturisme en de schoonheid van de aangename badplaats Oostduinkerke (Koksijde) en de gehele Belgische kust.

Ontspan en laat uw zintuigen het overnemen.
Omdat Kris en Hedwig beiden grotendeels blind zijn, is het verblijf ingericht op zintuigprikkelende beleving.

  • Horen: elk verblijf heeft een geluidsinstallatie waarmee u (zelfs tijdens het douchen) kunt genieten van uw lievelingsmuziek. In de tuin zijn waterbronnen die achtergrondgeluiden overstemmen met hun rustgevende gekabbel.
  • Zien: waan u in verre landen in de exotische tuin. Breng uw lichaam tot rust met de lichttherapie die aanwezig is in de prachtige tuin en badkamers.
  • Proeven: Geniet van tongstrelende hapjes en streekbieren in de loungebar of van de verse kruiden in de tuin. In de wijnkelder zijn door de eigenaren geselecteerde wijnen bewaard, die verkrijgbaar zijn op aanvraag.
  • Voelen: ontspan door de warmte van de jacuzzi, de sauna en het verwarmde zwembad of ontvang een ontspannende massage.
  • Ruiken: de heerlijk geurende planten in de tuin prikkelen uw neus. Daarnaast heeft elk verblijf een geurtherapie die gegarandeerd alle spanning uit uw lichaam laat verdwijnen.

Sea Nat is een oase van rust aan de Belgische kust, maar biedt ook genoeg activiteiten buiten de deur. Laat u verrassen door de vele bezienswaardigheden in België én Frankrijk.
Binnen een straal van 50 km bevinden zich prachtige steden als Oostende, Brugge, Diksmuide, Ieper, Veurne, Duinkerke en Calais. Winkels, restaurants, musea, zee, strand en bezienswaardigheden zijn op wandel- en fietsafstand.
Wist u dat de Westhoek/West-Vlaanderen een zeer rijke geschiedenis heeft? Duik in de geschiedenis van de omgeving en ontdek meer over de Eerste Wereldoorlog. Kris en Ann geven u graag wat tips voor musea en sportieve en culturele activiteiten.

Dromen zijn bedrog zong de Nederlandse zanger Marco Borsato, maar uw naturisme dromen kunnen waarheid worden in Sea Nat. Nog veel meer informatie vindt u op de website.

Sea Nat is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 200 m afstand is een bushalte, waarvandaan bussen vertrekken naar station Oostende en station Koksijde. Beide bussen hebben een goede aansluiting met de kusttram, die langs de gehele Belgische kust rijdt (van de Franse grens tot aan de Nederlandse grens).