maandag 23 januari 2023

Camping Origan naturisme

Camping Origan is een camping in Puget-Théniers, Alpes-Maritimes, gelegen in het bos en aan een rivier/beek. Deze terrassencamping en camping met hellend terrein heeft plaatsen met afbakening, met schaduw en zonder schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van tenten, stacaravans en bungalows. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein.

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma’s en begeleide wandeltochten. Er is een animatieprogramma en fitnessruimte. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er een sauna, whirlpool en stoombad aanwezig. De camping beschikt over een buitenzwembad en peuterbad. Er is ook een waterglijbaan aanwezig.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar, pizzeria, restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want de camping beschikt over één of meerdere computers met een internetverbinding en er is een wifi punt.

Origan biedt met zijn directe toegang tot het naturistenstrand aan de rivier, zijn terrassen in de natuur gericht op het Zuiden, een ideaal stekje voor een naturistische vakantie in het Zuid-Franse tempo. Dit is uw startpunt om uw batterijen weer op te laden, even aan alle dagelijkse drukte ontsnappen en de moderne maatschappij te vergeten en er echt tussenuit te zijn.

"Zeer verzorgde, mooi gelegen naturistencamping in een indrukwekkende omgeving. Genesteld tegen een helling in de buurt van een typisch dorp van de Haute Provence. Op 60 km van de Middellandse Zee."