zaterdag 14 januari 2023

Camping el zorro naturistencamping

Naturistencamping El Zorro is een zeer kleinschalige camping in het zuidoosten van Spanje. Het 7 hectare grote terrein ligt midden in een prachtig natuurgebied.  De 20 plekken zijn minimaal 100 vierkante meter en hebben allen prachtig uitzicht.

De camping beschikt over een keurig douchehuis met douches met onbeperkt heet water, toiletten en wasmachines. Voor het gemak is er op de lager gelegen velden een tweede douchehuisje met toilet, douche met warm water en een afwasplek met heet water. Ook is er nabij de caravan en camper plekken een speciale afvoer voor de chemische toilet.

El Zorro beschikt over diverse leuke terrasjes en plekjes waar u kunt vertoeven met onder andere loungebedden, zitjes, gemozaïekte picknick tafels en banken, maar onze grootste trots blijft ons zoutwater zwembad met prachtige buiten bar en terras.

Op de camping verhuren we tevens Cortijo La Zorra, een gerestaureerde olijfhoeve geschikt voor 6 personen, diverse studio’s en een yurt.  Dit is een Mongoolse (semi) trektent volledig ingericht voor verblijf van 2 of 4 personen.

Voor prijzen, beschikbaarheid en verdere informatie kijkt u op de website van camping el zorro. Denise en Peter heten u van harte welkom en willen de plek waar zij zich meer dan thuis voelen graag met u delen.