zondag 28 november 2021

B&B Ilmatar Clothing Optional

Clothing Optional Bed & Breakfast en Wellness Ilmatar (voorheen B&B Le Secret de Sarah) verwelkomt u graag in het mooie West-Vlaanderen. B&B Ilmatar is een stille accomodatie waar je kan ontspannen in onze wellnesskamer, een boek lezen op uw eigen terrasje, een glaasje drinken in onze gezellige zitruimte... Uw rust wordt door andere gasten gerespecteerd, dat vinden we belangrijk. Verwen uzelf met een zalig bad, een heerlijke buitendouche, laat u verwennen met een heerlijk ontbijt. Het kan allemaal bij B&B Ilmatar, wij ontvangen u graag met open armen!

Tijdens de heel persoonlijke en uitgebreide verwelkoming geven we uitleg over ons concept en helpen we je graag verder met het samenstellen van jullie vakantie. Een mooie wandeling, een prachtige fietstocht of een bezoek aan een stad in de buurt. We geven je tips. We proeven samen een zalig streekbier van een brouwerij in de buurt ('t Verzet uit Anzegem en De Feniks uit Kortrijk). Zelfs een bezoekje aan de brouwerij kan gepland worden.

Wellness is belangrijk bij ons, voor alle gasten. We beschikken over één kamer waaraan een privé wellness verbonden is, maar daarnaast zijn er ook wellness faciliteiten in onze tuin, die vrij te gebruiken zijn door alle gasten. Er is een sfeervolle barrelsauna (doorlopend vrij te gebruiken tot 22u), buitendouche, stortemmer en een extra overdekt terras om te relaxen.

We bieden de mogelijkheid een massage te nemen tijdens je verblijf. Je wordt behandelt door een professionele masseur in een sfeervolle setting. Zo wordt je vakantie helemaal een unieke beleving.

B&B Ilmatar is een "Clothing optional B&B". Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om discreet en niet opzichtig of uitdagend, naakt te vertoeven. Je bent welkom als naturist, maar als je liever gekleed blijft, kan dat ook. Dan aanvaard je dat een ander naakt kan zijn. De buitensauna is voor iedereen naakt.

We zijn een heel kleinschalige accomodatie met 3 kamers. Zo zijn maximaal 7 mensen aanwezig. Heb je vragen over ons concept of over naturisme, stel ze gerust. Meer info, foto's en prijzen vindt u via deze link op de website van Bed & Breakfast en Wellness Ilmatar.