zaterdag 15 april 2023

Natuurleven 't Vennebos

Naturisme in Vlaanderen. Op de grens van de Vlaamse Kempen en het glooiend Vlaams Brabants landschap, beschermd in een prachtige natuurlijke omgeving, ligt ons naturistenterrein /camping “t Vennebos”.

 Dit familiaal gericht en volledig omheind terrein beschikt over diverse faciliteiten, zoals: een sfeervol clubhuis met gezellige bar en terras. Voor de kampeerders is er een keuken ter beschikking. Een goed uitgerust en door Toerisme Vlaanderen erkend camping voor tent, caravan of mobilhome met elektriciteitsvoorziening en watertappunten. Draadloos internet (WIFI) is ter beschikking. Een hygiënisch sanitair gebouw met toiletten, afwas- en wasplaats, douches en lavabo's met koud en warm water. Een prachtig aangelegde ligweide waar men naakt kan genieten van de zon, de natuur, de rust en de sfeer. Een zwem/plonsbad, een speeltuintje met trampoline en diverse mogelijk- heden om uw kinderen naar hartenlust te laten ravotten en zich uit te leven. Sportterreinen voor o.a. petanque, volleybal, badminton …

Op het clubterrein heerst een aangename en gezellige sfeer en worden er tal van activiteiten georganiseerd waar vrijblijvend en zonder enige verplichting kan aan worden deelgenomen: Zoals; wandelingen, petanque- en volleybalwedstrijden, barbeques, 't Vennebosfeest, mosselfeesten, enz…  Kortom, teveel om op te noemen. Ook in het winterseizoen zit de vereniging niet stil, het bruist er van de activiteiten. Er zijn onder andere het sinterklaasfeest voor de kinderen en de volwassenen, wandelingen, bowlingavonden, sauna-avonden, nieuwjaarsreceptie, enz...Indien u lid bent van onze vereniging of u bent in het lid van een andere naturistenvereniging en/of in het bezit van een INF-paspoort zijn er talrijke mogelijkheden om op ons terrein te verblijven. U bent welkom als dag bezoeker, als kampeerder, of indien we op on verblijfpark beschikken over vrije permanente staanplaatsen, is het voor leden van Natuurleven ook mogelijk om een vaste kampeerplaats te huren. Bent U nog geen lid dan vindt u via deze website op pagina contact, prijzen, links alle informatie om alsnog lid te worden.