zaterdag 9 december 2023

Naturistenterrein Balderhaar

Je ervaart op naturistenterrein Balderhaar een oase van ruimte en rust midden in de natuur op 33 hectare bos- en weidegebied, net over de Duitse grens bij Hardenberg. Je kunt deelnemen aan onze gezellige activiteiten.

Gebouwen en sanitair zijn als nieuw in een natuurlijk gehouden omgeving. We zijn trots op de verzorgde uitstraling van ons paradijs. Verken de voorzieningen op ons terrein en de interessante omgeving.

Ons terrein is min of meer rond met een ''buitenring'' en ''binnenring''. De vaste plaatsen liggen meest aan weerszijden van de buitenring. Met uitzondering van een enkele plaats op het tentenveld zijn alle gasten plaatsen voorzien van elektra. In de kleine boerderij kunnen gasten desgewenst hun etenswaren in een koelkast of vriezer bewaren. Er zijn geen levensmiddelen op het terrein verkrijgbaar. In de boerderij is een centrale ontmoetingsruimte met een bar. Je vindt er ook een huiskamer met TV, bibliotheek, en de keuken van de vereniging. Er is een wasmachine en een wasdroger aanwezig.

Balderhaar: Je gastbezoek waard! Als dagrecreant of voor een langer verblijf met jouw kampeermiddel op één van onze 22 gastenplaatsen.

Balderhaar gaat (onder voorbehoud) per 2 april open voor gasten en we hopen u dan met open armen te kunnen ontvangen.

Bij je komst krijg je een inlog voor je wifi verbinding. Door de omvang van ons terrein is er alleen wifi in en om de boerderij. De sanitaire voorzieningen krijgen veel complimenten van onze gasten. Vloerverwarming zorgt voor comfort. Er zijn voorzieningen voor minder validen. Op alle gastenplaatsen is stroom. In en om de gemeenschappelijke boerderij met bar en t.v. kamer en bibliotheek ontmoeten we elkaar regelmatig voor bar avonden of diverse activiteiten Op het terrein zijn permanent ijsjes en drankjes verkrijgbaar. Zaterdagavond en bij de meeste activiteiten is de bar open.

Je kunt (bloot) wandelen op de 5 km lange rode paaltjes route op ons enorme terrein om te genieten van de natuur en de stilte.