woensdag 2 augustus 2023

Naturistencamping Le Betulle

Le Betulle Villaggio Naturista is een klein paradijs op het platteland van de Val Ceronda, een ideale plek waar alle naturistenvrienden (eigenaren van vaste plaatsen, vakantiegangers, of dagelijkse bezoekers) hun vrije tijd doorbrengen in nauw contact met de natuur, omgeven in een hartelijke, vriendschappelijke serene sfeer.

Een naturisten paradijs in het prachtige rustige landschap van de heuvelachtige vallei 'Ceronda', grenzend aan het natuur park 'La Mandria', is gelegen op slechts 25 km van Turijn en gemakkelijk te bereiken met bus of metro vanaf het station Collegno.

Het heuvelachtige terrein heeft de bouw van solide plaatsen en accommodatie geschikt voor alle vormen van kamperen mogelijk gemaakt, volledig geïntegreerd in het omliggende bos.

Standplaatsen voor tenten, caravans en campers zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met elektriciteit.

U kunt uit de vier gedeelten waaruit de camping bestaat, zelf een plaats kiezen die u het meest bevalt

Elke gedeelte is ook voorzien van toiletten, douches en badkamers ingericht met een aanrecht voor de afwas en kleding.

In het domein kunt u heerlijk ontspannen in de schaduw van een oude eik, genieten van de zon, lees een goed boek of maak een wandeling in de heuvels in het domein.

Voor een vakantie in totale ontspanning, voor alle gasten beschikbaar, zijn er een aantal faciliteiten en diensten die het verblijf in Le Betulle nog aangenamer maken.

Door voldoende ruimte rond het zwembad, is dit een perfecte plek om te zonnebaden in totale ontspanning ... en het is een echt plezier aan het einde van de dag onderdompelen in de warme jacuzzi (6 personen), gelegen aan de hoofdingang.

Het zwembad is ook uitgerust met een douche met warm water.

Clubhuis

Aan de voorzijde van het zwembad is het Club House, het referentiepunt van het dagelijks leven in het domein, waar je alles kunt vinden wat een ontspannen naturisme vakantie makkelijk maakt.

Het clubhuis herbergt:

De bar bij het zwembad, die geopend is vanaf het ontbijt tot 's avonds aperitief.

De bibliotheek, waar boeken beschikbaar zijn voor het hele gezin in het Engels en Nederlands.

Bordspellen geschikt voor alle leeftijden.

De Finse sauna.

Toilet en douche.

Gemeenschappelijke ruimte, koelkast en vriezer te gebruiken voor gasten.

Op het dak is het solarium waar de absolute stilte heerst en waar u kunt dommelen in de warme zon tot in de late uurtjes.

Naturisten Waarden:

Le Betulle was het eerste Italiaanse naturisten centrum erkend door de Italiaanse Federatie Naturist-International Naturisme. Zij heeft volgens de overeenstemming met de principes van onze  beweging, gezorgd voor de bevordering van de naturisten waarden en ethiek. Eenvoudige naturisten regels voor een ontspannen vakantie.

U bent in een naturistisch centrum. Naaktheid is de regel in alle gebouwen van het domein.

Alleen als het weer, de veiligheid of de hygiënische voorwaarden verplichten kleren te dragen, zal het worden toegestaan.

Ouders, laten we de kinderen helpen om de naturisten stijl te respecteren, ondanks de verleiding om bescherming in kleding te zoeken.

Laten we in totale vrijheid onze naaktheid beleven, met respect voor de regels die de vrijheid van ons allen waarborgen.

Laten we de snelheid en het gebruik van motor-voertuigen beperken.

Waar we ook zijn, laten we het volume van de radio verlagen ten bate van een rustig verblijf.

Laten we te luid praten voorkomen, speciaal ’s nachts.

Heb respect voor de apparatuur die tot uw beschikking staat, alsmede ook de infrastructuur van het centrum.

Laten we onze band met de natuur behouden, deze respecteren.

Sorteer het afval en maak gebruik van de daarvoor bestemde en aangepaste vuilnisbakken.

Water is kostbaar, gebruik het spaarzaam.

Meer info vindt u op de website van Le Betulle.