zondag 10 december 2017

Kleinschalige naturisme accommodaties Spanje


1. Bohemia Natura een kleinschalige glamping, is de ideale uitvalsbasis voor uw naturisme vakantie aan de Costa del Sol in Andalusië. Bohemia Natura is een subtropisch vakantieparadijsje nabij Cártama, niet ver van de bruisende en charmante havenstad Malaga, in Andalusië. Op de finca, totaal 4000m2 groot, zijn zes gastenverblijven die omringd worden door tropische begroeiing zoals yucca's, oleanders en bougainville.
Verblijven doet u in een authentieke Spaanse cortijo, geschikt voor 4 personen, of in een van de drie fraai gedecoreerde caravans of in een comfortabel en sfeervol ingerichte Bell tent. Op de finca is een groot zwembad aanwezig met 2 riante loungebedden, een relax boomhut en diverse zitjes, verspreid rond het zwembad.

Naar de website van de accommodatie.


2. Tussen Alcaucin en Periana vindt u op het platteland van de Axarquia, Los Pajaritos Tontos, een adult only appartement, geschikt voor 1-2 personen. Los Pajaritos Tontos betekent rust, ontspanning en natuur, een heerlijk zoutwater zwembad, waarbij naturisme is toegestaan.
En mocht u met meerdere mensen willen komen, neem dan even contact op. Er zijn namelijk nog een paar kamers (met eigen wc en douche) in het hoofdhuis.

Naar de website van de accommodatie.