zondag 17 december 2017

Dos Iguana naturisme resort voor volwassenen op Bonaire

Kunuku Dos Iguana ligt op nog geen vijftien minuten rijden van Kralendijk, midden in de ongerepte natuur. Vanaf deze unieke plek heeft u een schitterend uitzicht over de oostkust van Bonaire en kunt u dit lieflijke eiland op een bijzondere manier leren kennen. Weg van de grote toeristenhotels biedt Dos Iguana u een gastvrij en comfortabel verblijf met een maximum aan privacy in een idyllische omgeving. In de geheel vrijstaande guesthouse kunt u volop genieten van de rust, de natuur, het uitzicht en de authentieke sfeer die deze plek uitstraalt. De 2-persoons guesthouse beschikt over een eigen badkamer, keuken en een  overdekte buitenruimte om te dineren en te relaxen. De gemeenschappelijke voorzieningen op Dos Iguana bestaan uit een leuke barbecue-plaats met buitenbar, een heerlijk verkoelend zwembad met douche, een jeu-de-boules baan en een mooi wandelgebied van ongeveer 20 hectare.

Het klimaat van Bonaire, met zijn gegarandeerde tropische temperaturen, leent zich perfect om al dat vervelende textiel van uw af te gooien en waar kunt u dat beter doen dan in Dos Iguana een "clothing optional" accommodatie. Door zijn unieke ligging, midden in de natuur, weg van alle drukte, met een maximum aan privacy, biedt de eigenaresse de naturist een uitgelezen mogelijkheid om op Bonaire te genieten van een heerlijke vakantie.  Om uw rust en privacy te garanderen wordt er door Dos Iguana een "Adult Only" beleid gehanteerd.
In uw eigen guesthouse, maar ook in de gezamenlijke ruimten zoals het zwembad, de barbecue-plaats en de buitenbar, bent u volledig vrij in uw keuze, niets moet alles mag. Ook beschikt Dos Iguana over een eigen natuurterrein van ongeveer 20 hectare waar u in volledige privacy heerlijk mag wandelen en genieten van al het moois wat de natuur ons biedt.

Omdat de kunuku wat hoger tegen een helling ligt, beschikt u altijd over een fantastisch uitzicht op de ruwe oostkust van Bonaire en de vuurtoren van Spelonk. Het schouwspel van opspattend water tegen de rotskust verveelt nooit. En toch is het ver genoeg van de resort vandaan, zodat u het gebulder van de woeste golven niet hoort. Het enige waardoor u wordt gewekt op Dos Iguana zijn de eerste zonnestralen van de opkomende zon op uw kussen en het zingen van de vogels.  Door de gunstige ligging zorgt de altijd aanwezige, heerlijke zeebries voor de nodige verkoeling in en rondom uw verblijf.


Anita uw gastvrouw zal er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen in het kleine paradijsje en zal haar enthousiasme en kennis van het eiland graag met u delen. 

Er zijn diverse excursie mogelijkheden op Bonaire en u kunt ook sportief uw vakantie doorbrengen. Duiken, surfen, zeilen, parasailen, golfen, mountainbiken en wandelen, wellicht is het handig om een auto te huren. Natuurlijk mag een bezoek aan Sorobon Beach niet ontbreken op het programma.
Sorobon Beach was ooit het enige naaktstrand op het eiland Bonaire en het ligt aan de oostelijke kant in de buurt van Lac Bay. Een offshore rif beschermt de baai waarop dit prachtige strand ligt en het houdt de ondiepe wateren kalm. Naast het feit dat ze ideaal zijn om te zwemmen, zijn de relatief rustige wateren aan Sorobon Beach ook ideaal om te snorkelen en kunt u genieten van een aantal andere leuke watersportactiviteiten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze kleinschalige naturisme accommodatie, waar u zich vanaf de eerste dag meer dan thuis zult voelen, kijk dan snel op de website van Dos Iguana.  Bonbini Bonaire.