zondag 10 december 2017

Kleinschalige naturisme accommodaties Kroatië

Mag ik me even voorstellen, ik ben Hemmo Nobbe woonachtig in de provincie Groningen, reizen is één van mijn passies. Inmiddels de vijftig gepasseerd en vele landen bezocht.
De voorbereiding zorgt al voor het nodige plezier, toch is het niet altijd gemakkelijk om de juiste informatie te vinden via het internet.
Daarom ben ik in de afgelopen jaren gaan schrijven over vele landen en bestemmingen. Op mijn blogs over Spanje, Portugal, Andalusië en Mallorca, Turkije, Frankrijk, Griekenland, Duitsland, Brazilië, Caribbean, Mexico, Argentinië, Uruguay, België, Oostenrijk, Kroatie en diverse facebook pagina's kunt u zich thuis oriënteren voor uw volgende vakantie. Via uw PC, tablet of smartphone kunt u nu reeds genieten van en dromen over uw volgende bestemming.
Naast bovengenoemde blogs ben ik ook eigenaar van de blog naturisme vakantie, hier vindt u alle internationale naturisme bestemmingen. Mijn facebook pagina https://www.facebook.com/naturismevakantie heeft reeds 1250 volgers.
De laatste tijd word ik vaak gevraagd naar leuke kleinschalige naturisme accommodaties. Steeds meer Nederlanders en Belgen zijn op zoek naar een kleinschalige naturisme accommodatie.
Wilt u als eigenaar van een kleinschalige naturisme accommodatie, uw pension, appartement, hotel, bed & breakfast, studio of guesthouse onder de aandacht brengen.
Stuur dan een mail naar hemmonobbe@gmail.com, ook voor meer informatie.

Een jaar lang voor slechts € 15,- (zonder extra kosten), zal ik een foto van het complex, een link naar uw website en een omschrijving van de plaats en omgeving opnemen op bovengenoemde blog en facebook pagina, maar ook op deze nieuwe blog.